Webinar om åpenhetsloven og CSDDD

Norges Rederiforbund inviterer til webinar om åpenhetsloven og CSDDD sammen med Forbrukertilsynet og Kvale Advokatfirma.  

Innen 30. juni skal virksomheter omfattet av åpenhetsloven ha publisert sine redegjørelser. I den forbindelse inviterer Norges Rederiforbund våre medlemmer til webinar hvor Forbrukertilsynet vil dele av deres erfaringer som tilsynsmyndighet. Hvilke områder har virksomhetene forbedringspotensiale gjeldende arbeidet de gjør med aktsomhetsvurderinger og redegjørelsen de skal publisere? Og hvilke råd og tips har tilsynet for de som ønsker å forbedre sine aktsomhetsvurderinger og redegjørelser? 

Prosessen med å utarbeide en aktsomhetslov i EU har vært utfordrende, men onsdag 24. april vedtok EU Parlamentet Corporate Sustainability Due Diligence Directive. EUs «europeiske åpenhetslov» er markert som EØS-relevant og skal dermed implementeres også i Norge. Men hva innebærer direktivet, hvem er omfattet og hvordan skiller det seg fra åpenhetsloven? Vi har invitert Julie W.  Hegdahl fra Kvale Advokatfirma vil belyse disse spørsmålene. 

Det vil være mulighet for å stille spørsmål og det oppmuntres til diskusjon. 

Påmelding innen: 27.mai kl.12:00.

  • 28. mai 2024
  • Teams
Påmelding